Økonomi

Vi er, som økonomiske rådgivere, ikke knyttet op på nogen – hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Når vores kunder vælger os som partner for deres virksomhed, nyder de godt af, at vi altid vælger kundens parti – om det er økonomisk, strategisk eller noget helt tredje.

Læs mere om Økonomi

Summax

Summax består af et e-arkiv og et e-faktura modul.

Med Summax kan du gøre det hele i én arbejdsgang, godkende, arkivere, bogføre og betale fakturaer, og dette helt uden at skulle via netbank.

Summax er integreret med det regnskabsprogram hvor du i forvejen udarbejder dit personlige regnskab i.

Læs mere om Summax

Skatterådgivning landbrug

Skattereglerne ændrer sig hele tiden, og noget man sjældent kan klare selv. Det er vigtigt hele tiden, at optimere sine skattemuligheder. Med Landbo Limfjords skatterådgivning risikerer du ikke store og unødvendige skattebetalinger. Vi hjælper vores kunder til store besparelser og øget indtjening.

Læs mere om Skatterådgivning landbrug
Generationsskifte i landbruget

Generationsskifte i landbruget

Et generationsskifte er en stor beslutning, som kræver forberedelse og afklaring for både sælger og køber, forklarer Gorm Villadsen. Vi bruger en del tid på at sikre, at det nu også er den vej begge parter ønsker at gå. Det er vigtigt, at de begge hele tiden i processen mærker efter og har en gode mavefornemmelse.

Læs mere om Generationsskifte i landbruget

Økonomistyring landbrug

Budgettet er et strategisk værktøj, hvor du har mulighed for at belyse din virksomheds udvikling, både i form af muligheder og målsætninger. Hos Landbo Limfjord arbejder vi med både kortsigtet og langsigtet budgettering, alt efter hvilket formål budgettet skal opfylde.

Læs mere om Økonomistyring landbrug

Etableringsrådgivning landbrug

Fjordland har stor erfaring med etablering i landbruget. Vi hjælper med den nødvendige forberedelse, så der er sammenhæng mellem dine drømme, forretningsplan og alle de juridiske spørgsmål.

Læs mere om Etableringsrådgivning landbrug